EXCLUSIV O recunoşti? A făcut senzaţie la «Vocea României», iar acum vrea să cucerească «Eurovisionul»

20 ianuarie 2014 9:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Stan nu este singurul concurent de la Vocea României care s-a înscris la selecţia naţională pentru Eurovision. Andreea Olariu, tânăra de 17 ani, din echipa lui Smiley, care a reuşit să-i ridice pe toţi în picioare cu vocea ei, se pregăteşte pentru marele concurs.

A cochetat cu modelingul, dar a demonstrat şi că are o voce de aur. Andreea Olariu este gata să urce pe cele mai înalte culmi în cariera muzicală. Dacă de la "Vocea României" a plecat dezamăgită şi cu psihicul la pământ, tânăra de 17 ani este pregătită să cunoască succesul. 

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Mihai Eminescu din Constanţa, Andreea încearcă să împace studiile cu muzica. Tânăra s-a apucat serios de treabă şi repetă intens piesa cu care speră să-i cucerească pe toţi.

Fosta elevă a lui Smiley, care între timp şi-a schimbat şi look-ul devenind din şatenă, blondă, va cânta o melodie în limba engleză foarte ritmată ce îi pune vocea în valoare.

Piesa se numeşte "Kumbaya" şi este semnată de un compozitor spaniol care a colaborat cu un celebru studio de înregistrări din Stockholm, Suedia. 

Unul dintre cei mai mari fani ai cântăreţei este nimeni alta decât Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării. De câte ori au ocazia, la diverse evenimente sau în particular, cele două cântă în duet.

"Cu Andreea Olariu la repetiţii ! Ascult în prima audiţie absolută piesa cu care Andreea va participa la selecţia pentru Eurovision ! Sunt prima care a aflat vestea şi iată-mă lângă ea, la Şcoala Populară de Arte din Constanţa", a scris şefa Asociaţiei pe pagina sa oficială de Facebook. 

Citeşte şi:

FOTO/VIDEO Dezvăluiri din culise: Andreea Olariu, fostă concurentă la «Vocea României», a plâns neîncetat o lună

FOTO Fosta elevă a lui Smiley s-a transformat într-o bombă sexy

EXCLUSIV Ştefan Stan s-a înscris la Eurovision, dar concursul e în pericol

Mai multe