EXCLUSIV Reacţia Romaniţei Iovan când a aflat de accidentul aviatic al fostului soţ

20 ianuarie 2014 15:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Romaniţa, fosta soţie a lui Adrian Iovan, a aflat de la reporterii Click! de accidentul în care a fost implicat pilotul, în judeţul Cluj.

Creatoarea de modă a fost şocată să afle că Adrian Iovan a aterizat forţat cu un avion utilitar, în timp ce efectua un transport medical pe ruta Bucureşti - Oradea.

"Nu ştiu nimic", ne-a spus Romaniţa Iovan luni după-amiază, surprinsă de veste.

Disperată, a încercat să-l sune, dar nu i-a răspuns nimeni, a mărturisit ea câteva minute mai târziu, când a reluat convorbirea cu reporterii noştri.

"Normal că am încercat să-l sun, dar telefonul lui e deocamdată închis. Nu ştiu ce s-a întâmplat decât că un avion a aterizat forţat şi în rest nimic. Vă mulţumesc pentru înţelegere", ne-a declarat ea.

Avionul de mici dimensiuni pilotat de Adrian Iovan a aterizat forţat în Munţii Apuseni, în zona localităţii Fântânele (judeţul Cluj), în apropierea lacului Jurcuţa.

Adrian Iovan a murit în urma accidentului, înpreună cu o pasageră. Celelalte cinci persoane au scăpat cu viaţă.

Adrian Iovan nu şi-a mai refăcut viaţa după divorţul de Romaniţa, pronunţat în 2008. Înainte de ea, a mai fost căsătorit timp de 22 de ani cu Valeria Grigore, cu care a lucrat în aviaţie. Fiica lor, Irina, e stabilită în Franţa. În 2003 au divorţat pentru că între timp o cunoscuse pe Romaniţa Ciolcan (49 de ani), cea care avea să devină doamna Iovan după doar câteva luni. Din rodul iubirii lor a rezultat Albert, un băieţel superb, care a împlinit 7 ani în octombrie.

Prima imagine cu avionul lui Adrian Iovan prăbuşit în munţi

EXCLUSIV Ultimul interviu al lui Adrian Iovan: «Îmi doresc un suflet cald lângă mine»

«Adrian Iovan nu ar fi murit dacă s-ar fi ajuns în timp util» Cine acuză autorităţile de incompetenţă

Mai multe