Şi-a lăsat barbă să crească un pui de raţă

20 ianuarie 2014 18:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Mac, mac! Zice Peeps şi „dădaca" Brian se execută: dă drumul la robinet, umple cada cu apă călduţă şi-şi lansează „copilul" la îmbăiat. De când creşte bobocul, înţelege perfect fiece măcănit.

Brian Doss, de 33 de ani, şi-a lăsat ditamai barba de Moş Crăciun pentru a fi sigur că îi poate oferi bobocului Peeps toată afecţiunea pe care ar fi primit-o de la mama lui. Peeps e singurul supravieţuitor dintr-o grămăjoară de ouă descoperită de Brian la o fermă care a luat foc lângă Athens, Ohio. Inimă mare, tânărul a luat ouăle, le-a dus la incubator şi a aşteptat până când "i-a venit pe lume răţoiul". L-a luat acasă la el şi cât era ziua de lungă îl ţinea sub barbă, "aşa cum ar fi făcut şi mama lui cu el, dacă mai trăia".

Peeps, la o săptămână

Peeps, acum, după cinci luni

După o săptămână, Peeps i-a spus primul "mac-mac" şi asta l-a emoţionat până la lacrimi pe Brian, care l-a hrănit inclusiv din gură pe micuţ. După doar cinci luni, Peeps a înţeles că părintele lui este unul adoptiv şi s-a apucat să mănânce gângănii prin curte. Când are crize de personalitate, se suie în capul lui Brian şi măcăne că vrea... în cadă.

Mai multe