EXCLUSIV Andreea Marin, în rol de veveriţă pentru 4.000 €

20 ianuarie 2014 17:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Este din ce în ce mai atrasă de cinematografie. După ce a spart gheaţa cu rolul din filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, Andreea Marin (39 de ani) a continuat să facă frecvent vizite la studiourile din Buftea, pentru că-i place să fie urmărită pe marele ecran.

Acum câteva luni şi-a împrumutat vocea unui personaj din animaţia „Păsări libere", iar vineri „Zâna" a repetat experienţa, de data aceasta pentru noul film de desene animate de la MediaPro Distribution, „The Nut Job: Goana după alune".

A stat în cabina de înregistrări aproape o zi întreagă, dar efortul a meritat, căci Andreea a plecat acasă cu 4.000 de euro, potrivit unor surse din anturajul ei. În noua animaţie, Andreea a pus voce pentru veveriţa Andie şi l-a întâlnit şi pe Daniel Buzdugan (39 de ani), care a vorbit în numele altei veveriţe, Surly. Deşi a terminat actoria, prezentatorul de radio, care în film e iubitul Andreei Marin, e la prima experienţă de acest gen.

Andreea Marin e iubita lui Daniel Buzdugan în animaţia „The Nut Job: Goana după alune”. Cei doi au roluri de veveriţe

„A fost o provocare. E o muncă foarte grea. Cei care au senzaţia că e uşor să-ţi împrumuţi vocea unui personaj de animaţie se înşală amarnic. Mi-a plăcut proiectul şi doresc să-mi mai împrumut vocea şi altor personaje. Copiii mei sper să fie mândri de tatăl lor şi să le placă ce am făcut alături de veveriţa Surly", a spus Buzdugan.

Andreea Marin: «Am lucrat cu economii la emisiune. Nu renunţ!»

E nespus de fericită! Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru soţul ei

Mai multe