S-au iubit enorm! Romaniţa, despre relaţia cu Adrian Iovan: «A fost dragoste la prima vedere»

22 ianuarie 2014 9:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian şi Romaniţa Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste şi un mariaj care a durat cinci ani de zile. Cei doi au avut împreună un băieţel, Albert. în vârstă de şapte ani, care a însemnat totul pentru pilot şi care i-a redat speranţa în clipele grele din ultimii ani.

Ca şi cel mic, Romaniţa a fost şi a afectată de moartea fostului soţ, pe care l-a iubit enorm, deşi căsnicia lor nu a rezistat. În urmă cu cinci ani, creatoarea de modă povestea cum l-a cunoscut pe Adrian. Conform ziarulring.ro, Romaniţa a declarat atunci că a fost dragoste la prima vedere, iar Albert a creat o legătură veşnică între ei doi.

FOTO EXCLUSIV Primele imagini cu fiul Romaniţei Iovan după ce a aflat de moartea tatălui său

FOTO EXCLUSIV Romaniţa, îndurerată de decesul lui Adrian Iovan: «I-am spus copilului că a murit tatăl lui»

"A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum. Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară... În uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obişnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare - când pasagerii urcă treptele avionului - şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îţi dă siguranţă şi căldură. E foarte important. Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în Bucureşti. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieşit acest copil minunat (Albert - n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viaţa", a povestit Romaniţa.

Adrian Iovan a murit luni, în urma unui accident aviatic în care şi-a pierdut viaţa şi o studentă la Medicină, Aurelia Ion, în vârstă de 23 de ani.

Cauzele morţii lui Adrian Iovan. Primele rezultate ale necropsiei

FOTO Acesta este avionul în care a murit Adrian Iovan. Scena tragediei e dezolantă: «Se aud lupii»

Filmul accidentului în care Adrian Iovan şi o studentă la Medicină şi-au piedut viaţa

FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Mai multe