A dezbrăcat-o şi ameninţat-o cu moartea ca să-i convingă părinţii că este soţul ideal

22 ianuarie 2014 18:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Un chinez a ales o modalitate mai inedită pentru a-i convinge pe părinţii iubitei sale că el este bărbatul potrivit pentru aceasta. Bărbatul şi-a ameninţat iubita cu moartea şi a dezbrăcat-o sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Un bărbat disperat a ales să-şi ceară iubita în căsătorie într-un mod neobişnuit: a ameninţat-o cu moartea şi a dezbrăcat-o în pielea goală pentru a-i convinge părinţii că este soţul perfect.

Un lucrător în construcţii şi-a luat ostatică iubita, pentru a-i face pe părinţii acesteia să se răzgândească în privinţa lui şi să-l accepte ca ginere.

Sute de lucrători şi poliţişti l-au urmărit îngroziţi pe bărbat în timp ce-şi dezbrăca iubita sub ameninţarea cuţitului. Bărbatul a spus că o va ucide pe tânăra de 29 de ani, dacă nu va primi acceptul să se căsătorească cu ea.

La un moment dat, bărbatul de 32 de ani s-a dezbrăcat complet. După aceea, şi-a apucat iubita de gât şi cu satârul îndreptat spre jugulara ei, le-a cerut poliţiştilor să le pună la dispoziţie o maşină pentru a putea fugi împreună.

Într-un final, poliţiştii l-au înconjurat pe bărbat, după care l-au imobilizat şi au salvat-o pe tânără.Romeo made in China a fost arestat, iar Julieta trimisă la părinţi acasă.

Mai multe