FOTO EXCLUSIV Trandafiri albi din partea fostei iubite pentru Adrian Iovan

23 ianuarie 2014 14:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Durere şi lacrimi la Capela Bisericii Sf. Ilie din centrul Capitalei. Încă de la dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost adus la acest lăcaş de cult. Rudele şi apropiaţii i-au adus un ultim omagiu pilotului care cu preţul vieţii sale a salvat de la moarte cinci oameni.

Îndoliată, fosta iubită a lui Adrian Iovan , Mihaela Steriu, a venit să-şi ia rămas bun de la bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Medicul ginecolog a adus cu ea o jerbă din trandafiri albi pe care a lăsat-o la sicriul depus la capela Bisericii Sf. Ilie.

Mihaela Steriu a venit însoţită de o prietenă, care i-a adus şi ea un ultim omagiu pilotului şi a depus o jerbă de flori. 

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa, luni seară, în urma unui accident aviatic. Pilotul a aterizat forţat în Munţii Apuseni. Legiştii au stabilit că acesta a murit din cauza rănilor suferite în urma impactului şi a şocului hipotermic. El va fi înmormântat cu onoruri militar vineri, la orele prânzului la cimitirul Belu Catolic.

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV Romaniţa, distrusă de durere lângă sicriul fostului soţ

FOTO EXCLUSIV Fosta iubită a lui Adrian Iovan s-a dus la casa pilotului: «Adrian va fi depus la Şcoala de Aviaţie»

Mai multe