VIDEO EXCLUSIV Corina Dănilă, afectată de moartea lui Adrian Iovan. Ce legătură este între familia actriţei şi cea a pilotului

24 ianuarie 2014 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Actriţa este devastată de dispariţia fulgerătoare a pilotului, care şi-a găsit sfârşitul luni după-amiază în urma unui accident aviatic. Corina Dănilă şi fostul ei partener, Noris Măgeanu, aveau o relaţie foarte apropiată cu familia lui Adrian Iovan. 

Din relaţia actriţei cu afaceristul a rezultat o fetiţă, Rianna, care a fost botezată de Romaniţa şi Adrian Iovan. Evenimentul a avut loc in 2004, la Mănăstirea de Ghighiu, în apropierea oraşul Ploieşti. La acelaşi lăcaş de cult s-au cununat creatoarea de modă şi pilotul şi tot aici designerul s-a rugat pentru a-l avea pe Albert.

La zece ani de la botezul fetiţei sale, Corina Dănilă l-a revăyut în împrejurări mai puţin fericite pe Adrian Iovan. Actriţa a venit vineri la capela Bisericii Sf. Ilie din Capitală pentru a aprinde o lumânare la căpătâiul naşului fiicei sale. Îndoliată şi tristă, Corina Dănilă a intrat în biserică şi s-a rugat pentru odihna veşnică a pilotului.

VIDEO EXCLUSIV Fosta soţie şi fiica lui Adrian Iovan, îmbrăţişate în urma sicriului

VIDEO EXCLUSIV Culoar de stewardese şi un camion de flori la înmormântarea lui Adrian Iovan

Ultima dorinţă a lui Adrian Iovan, nerespectată de familie. Ce i-a cerut el fiicei stabilite în Franţa

VIDEO EXCLUSIV Au aruncat flori din cer la înmormântarea lui Adrian Iovan

Mai multe