FOTO EXCLUSIV Gabriela Cristea s-a pus în pericol pentru mama lui Tavi Clonda! Ce a putut să facă

26 ianuarie 2014 15:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Au auzit că se pornesc ninsorile, că drumurile din România sunt cumplit de greu de parcurs şi periculoase în acelaşi timp dar s-au încăpăţânat să plece de-acasă.

Gabriela Cristea şi iubitul ei, Tavi Clonda, au pornit sâmbătă după-amiază din Bucureşti, cu destinaţia Braşov, însă au prins cel mai prost moment, întrucât viscolul şi zăpada le-a pus beţe în roate.

Astfel, prezentatoarea de la Kanal D şi solistul au făcut în patru ore 170 de kilometri, pe care în mod normal i-ar fi parcurs cu maşina în două ore.

«Ne-am încumetat să plecăm spre Braşov, dar ne gândim serios să ne întoarcem», a scris Cristea, pe Facebook. Din drum nu s-au întors, pentru că aveau de sărbătorit un eveniment important în familie, şi anume aniversarea mamei lui Tavi.

Cu această ocazie, Gabriela Cristea a pregătit un tort tiramisu pentru a-şi impresiona viitoarea posibilă soacră, dar şi un parfum şi un buchet de ghiocei.

Drept dovadă a faptului că eforturile celor doi nu au fost în zadar, stau fotografiile pe care Gabi şi Tavi le-au făcut alături de mama solistului.

Ei au petrecut în familie şi s-au distrat de minune în compania rudelor lui Tavi Clonda.

Mai multe