Tatăl lui Nicolae Mitea se luptă cu boala şi sărăcia: «Dacă mă operez, mor!»

28 ianuarie 2014 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că Andreea Tonciu a găsit drumul către inima viitorului ei socru, tatăl lui Nicolae Mitea. Bolnav şi înglodat în datorii, bărbatul susţine că bruneta l-a vizitat de Crăciun şi i-a dăruit chiar şi bani.

Se pare că Andreea Tonciu îşi doreşte din toată inima să-i câştige de partea ei pe părinţii iubitului ei, Nicolae Mitea. Astfel, vedeta face tot ce poate pentru a le demonstra acestora că este nora ideală.

Tatăl lui Nicolae Mitea, Vasile Mitea, a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate" că se luptă cu boala şi că datoriile îl copleşesc. Bărbatul a spus că fiul său îl ajută ori de câte ori are ocazia şi că se poartă foarte frumos cu el, în ciuda faptului că a greşit faţă de el. Bătrânul s-a arătat impresionat şi de Andreea Tonciu, despre care spune că i-a oferit 100 de lei când l-a vizitat de Crăciun.

"Vreau să mă operez, dar...Nu mă operez. Dacă mă operez, mor. Nu ştiu exact cum se numeşte boala mea. Am datorii de 200 de lei la căldură. Andreea mi-a dat 100 de lei. Cred că nu a avut mai mult. Niki e un domn. Am greşit când am vorbit urât de Andreea. Andreea este nora pe care mi-o doresc", a declarat acesta pentru "Poveştiri adevărate".

Întrebat despre sarcina brunetei şi despre ce părere are de faptul că va deveni bunic, bărbatul s-a arătat sceptic şi a mărturisit că nu crede acest zvon.

"Nu cred că este însărcinată. E treaba la mişto făcută", a încheiat Vasile Mitea.

Mai multe