Veronica A. Cara, atac la adresa Biancăi Drăguşanu: «Spunea că-l înşeală doar pe omul pe care-l iubeşte»

28 ianuarie 2014 17:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Veronica A. Cara a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruţă", unde a vorbit despre fosta ei prietenă Bianca Drăguşanu şi cei doi bărbaţi din viaţa acesteia: Victor Slav şi Adrian Cristea.

Veronica A. Cara le-a prezentat telespectatorilor o caracterizare a Biancăi Drăguşanu. Confidenta roşcatei susţine că Bianca este o persoană ambivalentă, care distruge tot ce iubeşte. A. Cara spune că Bianca şi-a dezvoltat un model de funcţionare

„Eu doar am confimat o informaţie spusă de Adrian Cristea. Eu tot ce făceam era doar s-o salvez pe Bianca. Apariţiile ei se bazau pe faptul că Adrian Cristea e un psihopat şi nu e bărbat. Ea a făcut circul vieţii ei. Nimeni nu vede inadvertenţele din declaraţiile ei. Supărarea mea pe Bianca nu e pe ce face. Nu e treaba mea ce face. Nu e treaba nimănui ce face altcineva. Bianca are un pattern de funcţionare. Din momentul în care cunoaşte un om, începe o puternică campanie de denigrare a acelui om. Asta îi dă un sentiment de siguranţă. După plecarea la Paris are un discurs ambivalent atât la adresa lui Victor, cât şi a lui Adrian. Bianca expune foarte mulţi oameni. Bianca nu spunea că-l înşeală doar pe omul pe care-l iubeşte, pe cei pe care nu-i iubeşte îi părăseşte direct. Bianca a ştiut că poate face orice cu nişte oameni care au bun simţ şi scrupule. Trei ani am încercat să o vindec", a declarat Veronica A. Cara în cadrul emisiunii „La Măruţă".

Despre relaţia ei cu soţia lui Victor Slav, Veronica A. Cara a spus că Bianca făcuse o obsesie pentru ea şi că a căutat-o insistent. Prietena Biancăi spune că roşcata o folosea ca să o ajute să-l ţină pe Adrian Cristea lângă ea.

Bianca a făcut o obsesie pentru mine. Bianca îmi tot dădea mesaje: „vreau neapărat să te cunosc". Rolul meu în această relaţie era să-l împiedic pe Adrian Cristea să plece din această relaţie, aşa cum voia în fiecare zi a vieţii lui", a mărturisit aceasta.

Veronica A. Cara a mai spus că este sigură că Bianca nu-l va lăsa pe Victor să plece de lângă ea.

„Bianca nu va lăsa vreodată pe cineva să plece din viaţa ei. Nu cred că divorţează. Victor încă trebuie să fie acolo", a încheiat aceasta.

Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Victor: «Încă nu...»

Bianca Drăguşanu, despre acuzaţiile aduse de Veronica A. Cara: «A fost mai mult decât confidenta mea»

Mai multe