M-ai părăsit? Dă-mi înapoi rinichiul!

28 ianuarie 2014 18:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Dragostea cere sacrificii! Samantha Lamba a simţit-o pe pielea ei, încât şi-ar fi dat viaţa să-şi salveze soţul. Dar îşi vrea înapoi rinichiul după ce iubitul a părăsit-o.

Pentru Samantha Lamb din Devon, Marea Britanie, dragostea pentru soţul ei a fost mai presus de orice, încât i-a dăruit un rinichi ca să-i salveze viaţa. Operaţia de transplant a fost un succes, dar după 3 ani de certuri, bărbatul a răsplătit-o... plecând de acasă.

Ziua în care a aflat că Andy (45 de ani) o părăseşte pentru cea mai bună prietenă a sa a fost cea mai neagră din viaţa ei. Dezamăgită de infidelitatea soţului, Samantha s-a hotărât să divorţeze şi să-i ceară înapoi rinichiul donat acestuia, pentru a-l oferi apoi altei persoane.

„Îmi pare foarte rău că l-am ajutat. Mai bine îl lăsam să moară. Îl urăsc şi-mi vreau înapoi rinichiul", a povestit furioasă Samantha. Femeia crede că are şanse să-şi recupereze organul, după ce şi chirurgul american Richard Batista i-a cerut fostei soţii la divorţ să-i returneze rinichiul pe care i l-a donat în timpul căsniciei sau daune de 1,5 milioane $.

Andy Lamb suferea de insuficienţă renală şi, ca să nu moară, trebuia să meargă la dializă de trei ori pe săptămână. În 2009, bărbatul a suferit un transplant de rinichi, prin care a primit un organ sănătos. Operaţia a constat în înlocuirea rinichilor bolnavi cu un organ sănătos, de care s-au conectat artera şi vena renală existente.

Rinichiul se conectează la artera şi vena renală

Mai multe