Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

30 ianuarie 2014 13:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Mircea Solcanu şi-a cerut scuze pentru mesajul crud pe care l-a postat marţi, în care le adresa cuvinte dure părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi în luna septembrie a anului trecut. Cea mai şocantă frază era cea în care Solcanu le dorea celor doi să le moară şi celălalt copil, mâncat de câini sau chinuit de o boală grea.

Mircea a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îşi cere scuze pentru cuvintele grele adresate familiei lui Ionuţ, copilul de 4 ani ucis de maidanezi în luna august a anului trecut. Prezentatorul Acasă Tv a ţinut să sublinieze că mesajele de pe pagina sa de Facebook nu implică în niciun fel postul de televiziune la care lucrează.

„Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimăƒnui şi nu am avut nicio clipă intenţia să se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a înţeles şi îmi cer iertare public pentru proasta şi nefericita mea exprimare, e drept într-un moment de furie pe fondul unor suferinţe personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, şi voi toţi, să-mi acceptaţi scuzele! Menţionez că cele scrise în mod nefericit de căƒtre mine nu reprezintムşi nu implică postul TV la care lucrez", a scris Mircea Solcanu.

Citeşte şi:

Reacţia mamei lui Ionuţ la mesajul dur al prezentatorului de la Acasă Tv

Mai multe