Veronica A. Cara, pusă la zid de criticii Biancăi Drăguşanu: «Nu sunt animal»

30 ianuarie 2014 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată în platoul emisiunii „La Măruţă", Veronica A. Cara a fost pusă la zid de unii dintre cei mai vehemenţi critici ai Biancăi Drăguşanu: Mircea N. Stoian şi Andrei Duban. Lăsată fără replică, fosta prietenă şi confidentă a Biancăi i-a cerut ajutorul lui Cătălin Măruţă, spunând că se simte hăituită ca un animal.

Atacurile Veronicăi A. Cara la adresa Biancăi Drăguşanu nu contenesc. Invitată în cadrul ediţiei de joi a emisiunii realizate de Cătălin Măruţă, Veronica A. Cara a intrat în conflict cu invitaţii lui Măruţă: Andrei Duban, Mircea N. Stoian şi prietena Biancăi, Vika Blochina.

Contestând lucrurile spuse de fosta confidentă a Biancăi, cei trei i-au adresat o serie de întrebări Veronicăi care s-a simţit ameninţată. Lăsată fără replică, roşcata i-a spus lui Cătălin Măruţă că se simte hăituită şi agresată de invitaţii acestuia.

„Nu sunt un animal. Nu suntem la circ! Nu mă mai atacaţi. Eu nu am văzut-o pe doamna Madi decât o singură dată. Eu am ajuns cu Bianca într-un punct, pentru că eu i-am permis asta. I-am cerut scuze Biancăi, pentru că am vrut s-o umanizez. Am vrut realmente să fie privită mai bine de public decât sunt eu. Pentru asta m-am făcut singură monstru. Am dezamăgit-o pe Bianca, dar şi ea m-a dezamăgit pe mine”, a spus Veronica A. Cara.

Cântăreaţa de muzică populară Laura Lavric s-a arătat şi ea consternată de atitudinea manifestată de Veronica A. Cara în emisiunea lui Măruţă.

"Veronica A. Cara ar trebui să fie pe altă planetă, că aici nu o înţelege nimeni. Filosofează prea mult şi nimeni nu înţelege nimeni, nimic din ceea ce spui. Eşti penibilă", a declarat artista în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiune.

Mai multe