«Înşelat este atunci când te culci de două ori cu aceeaşi femeie» Vezi cine spune acest lucru

30 ianuarie 2014 16:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Cum se spune atunci când bărbaţii sau femeile calcă strâmb? Teo Trandafir crede că atunci când se întâmplă acest lucru se spune că ţi-ai trădat partenerul, nu l-ai înşelat.

La Teo Show de la Kanal D s-a discutat despre cazurile vedetelor care s-au despărţit şi s-au cuplat cu alţii, iar printre cazurile triourilor discutate în emisiune au fost Bianca, Victor şi Adrian Cristea sau Ştefan, Andreea şi Lavinia. Teo a dezbătut subiectul alături de Liviu Vârciu, Şerban Copoţ, de la Animal X, Tara, Cezara Dafinescu şi Lorena Diaconese, psihoterapeut.

„Înşelat este atunci când te culci de două ori cu aceeaşi femeie. O femeie nu se poate culca cu un bărbat fără sentimente", spune Liviu. „N-am fost niciodată înşelată", a spus Cezara Dafinescu şi ceilalţi au spus la fel. „Şi nici eu n-am înşelat. Până şi Eva l-a înşelat pe Adam", mai spune actriţa. „Am fost de amble părţi ale baricadei. Să nu te duci de două ori la aceeaşi femeie pentru că rişti să te îndrăgosteşti de ea", spune Şerban de la Animal X

În timp ce dezbăteau subiectul, Teo a primit un cadou de la o fană, trimis prin actriţa Cezara Dafinescu. Aceasta era o carte despre sexualitate, exact subiectul discutiei din emisiune. „O pură coincidenţă dar nimic întâmplător", au spus cei din emisiune.

Mai multe