EXCLUSIV! Vecina Marioarei Murărescu: «Era într-o stare foarte gravă. Nu se putea întoarce nici pe-o parte, nici pe cealaltă!»

31 ianuarie 2014 16:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Doliu nu este doar în sufletul artiştilor de muzică populară, ci şi în blocul în care Marioara Murărescu a locuit până în mai. Vecinii prezentatoarei emisiunii "Tezaur Folcloric" au aflat azi, de dimineaţă, de decesul acesteia, şi i-a întristat enorm.

În mai, când a plecat de-acasă în spital, administratorul a scos-o pe Marioara Murărescu de la întreţinere. "Zero persoane", şi aşa va rămâne şi de-acum încolo, căci artista nu se va mai întoarce în apartamentul ei modest, de trei camere. De aproape zece luni, locuinţa a fost păzită de Timi, un câine maidanez pe care l-a găsit nepoţelul ei, într-o benzinărie. Astăzi, Timi a lătrat a pustiu, căci a simţit şi el că stăpâna lui nu se va mai întoarce niciodată să-l mângâie.

Vecina de la parter a prezentatoarei, doamna Marinela, s-a cutremurat la auzul acestei veşti. Femeia spune că a suferit mult din cauza durerilor pe care Murărescu le avea în zona coloanei, din cauza unei tumori.

"A plect la sfârşitul lui mai de-acasă şi nu s-a mai întors. A fost la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Avea un nodul la sân, a neglijat ani de zile şi când s-a dus la medic era aşa, în ultima fază. Asta s-a întâmplat în 2008. Marioara nu avea aşa nevoie specială, a mai stat prin spitale şi s-a mai recuperat. Până în mai, când nu a mai putut nici să plece pe picioarele ei. Au venit să o ridice pe sus cu scaunul. De-atunci nu a mai ajuns acasă. Era într-o stare foarte gravă nu se putea întoarce nici pe-o parte nici pe alta. Acum o săptămână i-a spus Mioarei că nu mai poate. Adică, era fără speranţă. Dumnezeu s-a îndurat de ea că i-a putut pune capăt suferinţei. Era conştientă, se vedea că nu are nicio ameliorare, nicio scăpare. Mioara a venit de dimineaţă, i-a luat lucrurile în care să o îmbrace", ne-a spus doamna Obadă.

Mioara are grijă de Timi. Din mai, aceasta vine de două ori pe zi ca să-l plimbe şi să-l hrănească

Cea care a avut grijă de apartament, dar şi de căţel, după ce Marioara Murărescu a plecat de-acasă, este Mioara. femeia o cunoaşte de mai bine de 7 ani.

"Mioara venea de vreo două ori pe săptămână să-i facă curat, iar de când nu mai e nimeni acasă vine de două ori zilnic, să aibă grijă de căţel.  Pe Timi l-a găsit acum doi ani, Petrişor fiul ei , la o benzinărie, iar copilul lui, Andrei, care are vreo 6 sau7 ani, a vrut să-l ia acasă. La scurt timp, Petrişor l-a adus aici la mama lui. Bineînţeles că tot doamna Marioara trebuia să se ocupe de el. Acum Timi stă singur acasă", ne-a mai spus doamna Obadă.

Marioara Murărescu a murit, în urma unei suferinţe îndelungate

Era optimistă în privinţa bolii! Marioara Murărescu îşi dorea să revină la «Tezaur Folcloric»

VIDEO

Mai multe