Adelina Pestriţu, tort în formă de poşetă de lux

2 februarie 2014 18:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Chef de chef sâmbătă noaptea în Otopeni, la un celebru restaurant de lux. Adelina Pestrițu a împlinit 27 de ani şi a făcut cinste tuturor prietenilor din showbiz.

Deși ziua ei de naștere a fost ieri, 2 februarie, bruneta a dat petrecere cu o zi în avans, la care s-au strâns o mulțime de prieteni, rude și colegi, aproximativ 200 de invitaţi.

Prezentatoarea emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D a purtat două ținute, una de prințesă, de culoare roz, din ultima colecție "Lou Lou Boutique", iar cealaltă de divă sexy, creată de Paula Milea, designerul care o îmbracă la evenimentele speciale.

Bruneta de la Kanal D a dansat până la 7 dimineaţa

Fericită, Adelina Pestrițu s-a bucurat de toate surprizele pregătite special pentru ziua ei, a încins ringul de dans şi a făcut glume cu toţi invitaţii de la Ambasad'Or.

Ba chiar, la un moment dat, sexoasa brunetă și-a pus volanele rochiei voluminoase pe capul unuia dintre petrecăreți. Surpriza serii a fost tortul imens, realizat în forma unei poșete Chanel, de culoare roșie. În timp ce tăia prăjitura aniversară, Viorica și Ioniță de la Clejani i-au cântat "La mulți ani!" cu taraful alături. Invitaţii s-au simţit atât de bine, încât au plecat de la chef abia 7 dimineața. 

Mai multe