Niculina Stoica suferă de când soţul i-a fost arestat: «Vlad îi ţine locul lui taică-su»

3 februarie 2014 20:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Niculina Stoican trece prin clipe grele după ce soţul său a primit şase an de puşcărie. Singura alinare a artistei este fiul ei. Băiatul a venit de la studii din străinătate ca să-i fie alături mamei.

Vasile Stănescu, soţul solistei de muzică populară Niculina Stoican, a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, după ce a fost implicat într-un dosar în care mai multe persoane au obţinut nelegal restituire de TVA în valoare de peste 13,6 milioane de lei.

Artista l-a vizitat pe acesta în arest. La câteva zile de când a primit vestea groaznică, aceasta

"Încerc să fac faţă. Indiferent ce necazuri am avut, a trebuit să-mi onorez toate evenimentele, să fiu în faţa oamenilor. Sunt o luptătoare, am primit încă o lecţie de la viaţă şi am văzut că am o familie mare, numeroasă, că din ziua în care soţul nu a mai fost lângă mine, mulţi au fost în prejma mea", a spus aceasta la Kanal D.

Singura alinare vinde din partea fiului ei.

"Vlad îi ţine locul lui taică'su. El a venit în weekend să fie alături de mine pentru că sunt lucruri de pus la punct. Nu a mers să-l viziteze pentru că nu are dreptul decât la o singură vizită şi aceea s-a întâmplat. Dar vorbim la telefon, are dreptul acesta", a mai spus artista.

Mai multe