Cine este tatăl băiatului Marioarei Murărescu? Află povestea adevărată!

4 februarie 2014 15:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Regretata Marioara Murărescu a ascuns o poveste interesantă, legată de fiul ei, Petru, pe care l-a crescut singură.

Fosta realizatoare a "Tezaurului folcloric" a trăit o poveste de dragoste în tinereţe cu un medic din Pucioasa. Din dragostea lor a rezultat un copil.

Detaliile au fost ţinute departe de ochii publicului, dar în emisiunea "Acces direct" de marţi acest subiect a fost discutat, pentru a se pune capăt speculaţiilor.

"Acestui medic nu-i prea plăcea faptul că ea lucra cu interpreţi de muzică populară, cu lăutari, că ea este realizatoare la televiziune. Atunci a avut de ales, să se mute în provincie, să devină soţie sau să meargă pe departe, pe linia aceasta, a folclorului", a povestit Cristi Brancu.

"Doctorul Baicu a murit acum zece ani. El s-a căsătorit, a avut alţi copii. Sora dumnealui încă trăieşte şi poate depune mărturie", a continuat "Agentul VIP".

 În ultimile zile au existat speculaţii cu privire la paternitatea fiului Marioarei Murărescu. În platoul Antenei 1 a fost prezent şi băiatul lui Liviu Vasilică, cântăreţ despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu creatoarea "Tezaurului folcloric". Florin Vasilică a respins categoric zvonurile.

Mai multe