Denis Ştefan şi «Bebeluşa» Cristina şi-au botezat fetiţa

4 februarie 2014 18:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Motive de bucurie în familia lui Denis Ştefan (37 de ani). Weekendul trecut, actorul şi soţia sa, "bebeluşa" Cristina Zegan (22 de ani), şi-au creştinat fiica, pe Delia Maria, în vârstă de aproape trei luni.

Evenimentul a avut loc la biserica de la Răzoare, din Drumul Taberei, în prezenţa familiei şi a celor mai apropiate persoane ale celor doi. Deşi fost un frig de crăpau pietrele, Denis şi Cristina s-au încumetat să o boteze pe cea mică.

Delia Maria a fost foarte cuminte în timpul slujbei

„Am avut emoţii din cauza vremii. A fost destul de frig şi ne-a fost teamă că bebeluşul va răci. Din fericire, nu s-a întâmplat asta. Delia e puternică. A fost cuminte în cristelniţă, îi place apa. În rest, s-a distrat la şpriţ cu noi", a glumit cunoscutul actor.

După ceremonia de la biserică, Denis și Cristina şi-au invitat rudele şi prietenii să petreacă, până dimineaţă, la un restaurant select, situat în zona Primăverii.

La un an de la  divorțul de prima soție, cu care a stat opt ani, Denis Ștefan și-a refăcut viața cu Delia. Cei doi s-au cununat astă-vară, dar se pare că aveau o relație de mai bine de un an înainte de a face marele pas.

EXCLUSIV «Bebeluşa» Cristina a născut o fetiţă. Actorul Denis Ştefan a plâns de fericire!

Mai multe