EXCLUSIV Moldoveanul de la «X Factor» se iubeşte cu o româncă

8 februarie 2014 16:06   Actualitate
Ultima actualizare:

I-a cucerit pe români cu timbrul său vocal şi a fost la un pas să câştige X Factor. Moldoveanul Alex Maţaev (22 de ani) a trecut Prutul şi s-a stabilit în România pentru a-şi consolida cariera muzicală. Şi ca să fie tacâmul complet, s-a amorezat de o frumoasă brunetă, româncuţă de-a noastră.

Un iubit model! Asta putem spune despre Alex Maţaev, după ce fotoreporterii Click! l-au suprins zilele trecute la o promenadă în mall cu iubita. Dacă pentru unii bărbaţi să-şi însoţească partenerele la cumpărături e un chin, cântăreţul a dat dovadă de toată răbdarea din lume.

Împreună cu iubita lui, o brunetă extrem de frumoasă şi naturală, a luat la pas toate magazinele din centrul comercial.

Mai mult, şi-a dat cu părerea la fiecare obiect vestimentar ales de tânără şi a aşteptat cuminte de fiecare dată când iubita intra la cabina de probă. Grijuliu, i-a cărat fetei toate plasele şi a făcut-o să zâmbească non-stop. Rebel cum îl ştim, Alex a întors capul multor admiratoare, însă toate au oftat dezamăgite când au observat că a fost cucerit deja de o compatrioată.  

Într-un interviu acordat ziarului nostru spunea că nu a avut nicio iubită româncă, dar îşi doreşte una. Se pare că dorinţa i s-a îndeplinit. Contactat telefonic, cântăreţul a fost "zgârcit" în detalii şi ne-a spus doar că tânăra este româncă şi că sunt împreună de doar câteva luni.

Cu un look de rockstar internaţional şi o voce pe măsură, Alex a făcut furori în toamna anului trecut pe scena X Factor şi este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi ai emisiunii. Sub bagheta Deliei Matache, tânărul originar din Bălţi, a reuşit să ajungă până în finala show-ului. A luat însă argintul, aurul mergând tot la un membru din echipa Deliei, Florin Ristei.

Alex Maţaev a topit-o pe Delia în finala X Factor cu o melodie care l-ar face pe Smiley să se zgârie pe ochi

INTERVIU EXCLUSIV Alex Maţaev, de la X Factor: «Nu am avut nicio iubită româncă, dar caut»

Mai multe