Daniel Buzdugan dă sfaturi erotice pe internet pentru fane : «Nu fiţi fraiere, încercaţi asta!»

8 februarie 2014 16:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Pentru că se apropie Valentine's Day, Daniel Buzdugan s-a gândit să le strice planurile domnilor ce plănuiesc să se eschiveze de această sărbătoare şi să le înveţe pe fete cum să-şi surprindă iubiţii.

Se pare că Daniel Buzdugan a decis ca în acest an să se transforme în aliatul doamnelor şi domnişoarelor şi să le înveţe pe acestea să nu-şi mai lase iubiţii să dispară din peisaj de Ziua Îndrăgostiţilor. Realizatorul Radio Zu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care le oferă domnişoarelor câteva sfaturi erotice, cu care să-şi surprindă partenerii.

"Atentie fetelor, Sf. Valentin - Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi! Nu va lasati pacalite cu texte de genul: plec pana la mama in provincie; am o deplasare la Craiova; in seara asta o sa am de lucru mai mult:))) Sunati-l! ,, Iubi sunt la Craiova, m-am gandit sa-ti fac o surpriza si sa petrecem impreuna seara asta magica! " sau: ,, iubi urc pana la birou la tine, sunt doar intr-un palton si nu am nimic pe dedesubt, doar iti dau un sarut si o sa plec sa te astept cumințica acasa" :)))) Cum ar fi? Nu fiti fraiere, incercati asta!!!", le-a sfătuit Buzdugan pe fete.

Mai multe