EXCLUSIV A refuzat să o îngrijească pe Marioara Murărescu de frica soţiei

10 februarie 2014 15:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Nebănuite sunt căile Domnului. În cazul Marioarei Murărescu şi al doctorului Cezar Baicu, destinul i-a adus din nou împreună în 1998. Fiul lor, nerecunoscut de medic, avea pe atunci 15 ani.

Marioara Murărescu a murit la 31 ianuarie, ducând în mormânt povestea ei de dragoste cu un medic de provincie, Cezar Baicu. Puţini au ştiut, chiar şi dintre apropiaţii ei din televiziune, cu cine l-a făcut realizatoarea «Tezaurului Folcloric» pe Petre, băiatul care are acum 30 de ani. Click! a aflat din povestirile unei asistente pensionare din Târgovişte totul despre această idilă. S-au iubit, au făcut un copil, dar părinţii medicului s-au împotrivit căsătoriei. Marioara a refuzat să se mute la Pucioasa, acolo unde profesa medicul. El nu a vrut să vină după ea la Bucureşti.

Fosta asistentă Florina Sterescu  a lucrat mulţi ani cu medicul Cezar Baicu

Astfel, fiecare şi-a văzut mai departe de viaţă. Doar că destinul i-a pus din nou faţă-n faţă în 1998. Realizatoarea tv a suferit un accident de maşină undeva la intrarea în Târgovişte, când era deja foarte cunoscută în România. Grav accidentată - o coastă i-a perforat un plămân - ea a fost dusă de urgenţă la spitalul la care a lucrat medicul Cezar Baicu. El a cerut însă să fie transportată la Bucureşti, dar nu pentru că aici nu ar fi fost oameni competenţi, ci pentru că el nu ar fi rezistat tentaţiei să o caute, iar pe atunci era căsătorit. Nu vroia probleme cu soţia.

"Accidentul dnei Murărescu l-a dat peste cap. A venit la mine şi plângea de mama focului pentru ea, dar se temea în acelaşi timp şi să nu afle nevasta-sa de relaţia lor", povesteşte asistenta Florina Sterescu (70 de ani), confidenta medicului. Transferată la Bucureşti, Murărescu a fost operată de urgenţă. Doctorii au salvat-o în ultimul moment, după ce i-au scos mult sânge din plămân. A fost ultima dată când cei doi s-ar fi putut întâlni. Nici Petre nu a vrut să-şi cunoască vreodată tatăl, poate pentru că nu a vrut să-l recunoască şi i-a plătit pensie alimentară numai în urma unui proces, poate pentru că a fost la un pas să-şi piardă mama din cauza medicului.

Dr. Cezar Baicu a murit de inimă

A fost medic pediatru reumatolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Înainte a lucrat ca medic în localitatea argeşeană Cetăţeni, unde s-a şi întâlnit cu Marioara Murărescu.Apoi el s-a mutat la Pucioasa.A fost însurat cu o profesoară cu care a avut o fiică, dar a mai avut un băiat cu Marioara şi încă o fată cu o altă profesoară.A murit de inimă în 2007, la vârsta de 69 de ani.

A făcut 32 de ani «Tezaur Folcloric»

Marioara Murărescu a murit la 31 ianuarie, la 66 de ani. A prezentat emisiunea «Tezaur folcloric» timp de 32 de ani. A fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer de sân, la acea vreme fiind supusă la două intervenţii chirurgicale. Din păcate, boala a recidivat la glanda tiroidă, iar, anul trecut, la coloana vertebrală, fiind din nou supusă unei operaţii. A fost înmormântată cu onoruri militare în cimitirul Mănăstirii Cernica.

EXCLUSIV «Părinţii medicului nu au vrut-o pe Murărescu de noră»

Marioara Murărescu a murit, în urma unei suferinţe îndelungate

FOTO Marioara Murărescu, plânsă de mari artişti

Cine este tatăl băiatului Marioarei Murărescu? Află povestea adevărată!

Mai multe