Analia Selis a primit inelul de logodnă într-un boboc de trandafir: «Eram foarte pupăcioasă»

10 februarie 2014 16:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Analia Selis a primit inelul de logodnă într-un mod inedit. Acesta a fost și momentul în care cântăreața s-a decis să-și părărească țara natală, Argentina, și să se mute în România.

Analia Selis este împreună cu soțul ei, muzicianul Răzvan Suma de 13 ani. Artista a povestit azi în platoul "Teo Show" cum a cucerit-o violoncelistul. "Eram foarte pupăcioasă, extrem de pupacioasă. Mergeam după el la concerte și el mi-a zis că acolo nu. Între timp, m-am mai cumințit. Sunt situații în care trebuie să te controlezi. Mai ales când ești într-o lume ca a lui, de muzică clasică", a mărturisit Analia.

Cu toate acestea, aceasta spune că soțul ei este o fire romantică. "Nu mă așteptam să găsesc un bărbat care să fie așa romantic. Într-o zi mi-a luat un trandafir și mi-a zis să nu cumva să îl arunc, să îl țin acolo. L-am lăsat în vază câteva zile, iar el s-a deschis și așa am văzut că în interior se afla un inel de logodnă. În acel moment m-am hotărât să vin în România cu Răzvan", a dezvăluit Analia Selis la Kanal D.

Mai multe