EXCLUSIV Adrian Păduraru, actorul din «Declaraţie de dragoste», a pierdut procesul de paternitate cu mama copilului său

10 februarie 2014 18:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Un nou episod consumat în "telenovela" în care este implicat actorul Adrian Păduraru! Acesta a piedut procesul de paternitate intentat de fosta lui iubită, cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu.

Adrian Păduraru a refuzat de la bun început să-și recunoască fiul pe care îl are cu Silvia. În aceste condiţii, actorul a fost adus în faţa instanţei de mama copilului.

S-au judecat ani de zile pentru paternitatea micuțului, iar tribunalul i-a dat câștig de cauză solistei. Cu toate acestea, actorul nu s-a împăcat cu situația și a făcut re curs, fără sorți de izbândă.

Silvia Lungeanu a câștigat procesul de paternitate cu actorul, sentința de la sfârșitul anului trecut fiind una definitivă. Astfel, chiar dacă nu a vrut să-și recunoască băiețelul, Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, care îi seamănă leit, Adrian Păduraru este obligat să plătească pensie alimentară.

S-au întâlnit la film şi nu l-a recunoscut

Adrian Păduraru nu și-a căutat niciodată copilul, însă în mai 2012 actorul a dat nas în nas cu puștiul, la premiera filmului "Iubire elenă". Neștiind cine e micuțul, actorul, care stătea la intrarea în cinematograf, l-a luat în brațe ca să nu fie călcat în picioare de oameni.

Când a realizat cine este băiețelul, martorii spun că Adrian Păduraru s-a albit la față și s-a făcut că vorbește la telefon, când puștiul a încercat să schimbe câteva cuvinte cu el.

Afectat de întâlnirea neprogramată, Adrian Păduraru a plecat intempestiv de la premieră, chiar dacă urma să urce pe scenă să ţină un discurs. Interesant este că Andrei Cristian nici măcar nu venise cu mama lui, ci cu o prietenă a ei.

Adrian Păduraru şi Silvia Lungeanu s-au iubit opt luni

Adrian Păduraru şi Silvia Lungeanu s-au cunoscut în 2006 la Festivalul "Crizantema de aur" de la Târgovişte. La scurt timp, s-a înfiripat o poveste de dragoste, care a durat 8 luni.

Din relația celor doi a rezultat un băieţel. Când a aflat de sarcina Silviei, actorul s-a refugiat în braţele Mioarei Mantale, pe atunci prefect al Capitalei.

Supărată pe Adrian că nu vrea să-şi recunoască fiul, Silvia l-a dat în judecată, în urmă cu șase ani.

Actorul mai are o fiică, din căsnicia cu actrița Georgeta Burdujan, care i-a intentat proces de divorț, după ce a aflat din presă că este înşelată cu Mioara Mantale și Silvia Lungeanu.

Mai multe