Ce lovitură! Veronica A. Cara a arătat mesajele pe care și le dădea cu Bianca

10 februarie 2014 22:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Veronica A. Cara a ieșit la atac, după ce Bianca i-a adus tot felul de acuzații. Psihologul i-a dat replica Biancăi la Kanal D și a avut replici acide și pentru mama roșcatei.

Bianca a susținut că Veronica deține niște acte personale de-ale ei și a dat de înțeles că nu înțelege cum au ajuns la aceasta.

"Sunt niște minciuni. Sunt contractele ei pe care ea mi le-a dat", susține revoltată Veronica. "Ea spune că nu știe cum au ajuns aceste acte în posesia mea, dar am cel puțin 10 martori foarte importanți care pot să susțină ce spun", a mai spus Veronica A. Cara.

Psihologul este de părere că Bianca a ținut să dea vine pea ea. "Bianca a vrut ca eu să fiu în platoul emisiunii WOWbiz când s-a vorbit despre Coco Păun, pentru că își dorea să dea vina pe mine, să mă scoată țap ispășitor. A spus că i s-a furat un plic de bani de către mine, însă acel plic n-a existat niciodată", a spus Veronica.

Aceasta a transmis un mesaj pentru mama Biancăi. " Doamna Madi, când v-am cunoscut, eu nu mi-am dat seama că sunteți mama Biancăi", a spus psihologul.

"Bianca este orfană, nu mai este niciun secret, și-a crescut sora singură. Am înțeles acum că, de fapt, dvs sunteți bebelușul Biancăi. Fiica dvs are nevoie de o mamă, nu are nevoie ca dvs. să fiți bebelușul ei. O încurați să fie crudă, să mintă, să îi înșele pe oamenii care o iubesc. Dumneavoastră o încurați în toate acțiunile ei", susține Veronica.

Mai multe