Dezvăluirea care ar zgudui planeta! Obama are o relaţie cu Beyonce?

11 februarie 2014 6:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Căsnicia lui Barack Obama cu Michelle pare a fi pe butuci, conform presei de peste ocean, iar cele mai recente zvonuri nu fac decât să alimenteze ideea că divorțul celor doi e iminent.

Fotograful care a dezvăluit relația preşedintelui francez Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet a făcut o serie de afirmaţii incendiare în presa din Franţa. Conform lui Pascal Rostain, Obama are o aventură cu nimeni alta decât Beyonce, deşi artista are un mariaj solid cu Jay Z. 

El susţine că între preşedintele american şi cântăreaţă există mai mult decât o prietenie puternică şi o admiraţie reciprocă. Cât despre Obama şi Michelle, Rostain a spus că imaginile recent în arată din ce în ce mai distanţi unul de celălalt, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Hollande şi al fostei Primei Doamne a Franţei, Valerie Trierwelier.

Fotograful a mai afirmat că dovezile vor fi publicate în ziarul Washington Post. Însă şefa departamentului de comunicaţii a ziarului a negat acest lucru: "Vă pot spune că e fals, Washington Post nu publică astfel de articole".

Cu toate acestea, dezvăluirile lui Rostain au fost preluate de întreaga presă din Franţa, inclusiv de ziare respectate precum Le Figaro.

Mai multe