VIDEO Momentul în care Mihaela Rădulescu e cea mai fericită: «Inutil să explic ce poftă de viaţă îmi dă»

11 februarie 2014 9:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu este pasionată de sporturile extreme şi nu s-a dat înlături de la a trece prin tot felul de experienţe care i-ar speria pe mulţi.

Impresionată de un clip în care mai mulţi practicanţi de sporturi extreme, Mihaela şi-a îndemnat prietenii să încrece ceva care să îi scoată din rutina zilnică, oricât de mic ar fi acel lucru. Ea şi-a amintit cu drag de experienţele prin care a trecut chiar ea şi a mărturisit că imaginile îi dau o poftă de viaţă nebună,

"Bună să vă fie inima, mai ales dacă vreţi să încercaţi câte ceva din lista de mai jos !:)))

Nici nu ştiţi cât de minunaţi puteţi fi, până nu vă hotărâţi să faceţi ceva ieşit din banal, din rutina zilnică. Faceţi şi paşi laterali din drumul vostru, s-ar putea să vă placă mult ce veţi afla despre voi...îndrăznind să fiţi mai mult decât păreţi... Nu trebuie musai să fie vreun sport extrem, ci orice altceva ce n-aţi mai încercat până acum. Mai săriţi puţin din schema zilnică de viaţă şi «rătăciţi-vă» printre preocupări ce nu credeaţi să vă intereseze vreodată.

Sunt cel mai curios om pe care-l cunosc...şi din lista de mai jos, am bifat aproape tot. Inutil să explic ce poftă de viaţă îmi dă fiecare nouă încercare şi , mai ales, fiecare reusiţă", a scris Mihaela pe pagina ei de Facebook.

Mai multe