VIDEO Cristina Spătar, exasperată de telefoane! Nu o să-ţi vină să crezi ce este întrebată cântăreaţa

12 februarie 2014 8:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Un apel telefonic pe care îl primeşte o face să se gândească de două ori înainte dacă ar fi bine să răspundă. De trei luni, Cristina Spătar nu mai are linişte. Aceasta este sunată de cel puţin trei ori pe zi pentru a fiîntrebată dacă are câini de vânzare.

Cântăreaţa este cu atât mai contrariată cu cât este apelată pe un număr  de telefon pe care, până acum, îl ştiau doar câţiva prieteni foarte apropiaţi. Evident, cineva a făcut o glumă proastă şi a dat anunţul pe internet menţionând la contact numărul artistei.

Dacă alte colege sunt deranjate de telefoanele obsesive ale fanilor, iată că solista se confruntă cu o problemă similară, dar care nu are legătură cu fanii, ci cu o persoană răuvoitoare.

"Din noiembrie am început să primesc aceste telefoane. Este îngrozitor de neplăcut pentru că oamenii sună inclusiv în weekend, la 7 dimineața sau noaptea târziu. Mă întreabă dacă am de vânzare diferite rase de câini și aproape că nu le vine să creadă când le spun că nu am nicio legătură cu acel anunţ. Problema e că anunțul apare pe mai multe site-uri", a povestit Cristina Spătar.

Mai multe