Incredibil! Adrian Enache i-a fost de două ori naş lui Sorin Mărcuş

13 februarie 2014 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Lui Adrian Enache se pare că îi place postrura de "naş". Dacă cu Iuliana Marciuc s-a logodit  în secret în Bulgaria pentru a-i fi alături lui Sorin Mărcuş când s-a cununat religios cu fosta soţie, Carmen, pe vremea când forma un cuplu cu Corina, Adrian Enache l-a însoţit din nou la altar pe milionar. 

Îi leagă o frumoasă prietenie, iar relaţia lor a avansat şi acum sunt chiar o familie. Adrian Enache şi Sorin Mărcuş au fost împreună în cele mai importante momente ale vieţii lor. Pe vremea când era căsătorit cu Corina, artistul l-a cununat pe Sorin Mărcuş cu Luminiţa , mama copilor lui.

Omul de afaceri a declarat la "Poveştiri adevărate" că Iuliana Marciuc şi Adrian Enache nu s-ar despărţi decât dacă în viaţa lor ar apărea o persoană mai specială de care să se îndrăgostească.

"Ei se înţeleg foarte bine. Se completează reciproc. Ei s-au logodit pentru a putea fi alături de mine când m-am căsătorit cu Carmen. Adrian Şi Iuliana au fost naşii noştri de suflet.

Ceea ce nu ştie nimeni este că Adrian Enache şi Corina, când erau împreună, mi-au fost naşi atunci când m-am cununat cu Luminiţa, femeia cu care am copiii", a spus afaceristul la Acasă TV.  

Mai multe