Prigoană şi-a lăsat barbă ca să scape de bubiţe!

13 februarie 2014 16:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Silviu Prigoană şochează din nou. Omul de afaceri şi-a schimbat iar look-ul şi pare de nerecunoscut. Abia renunţase la barbă, ca acum să se prezinte iar cu ea, ceea ce îi schimbă total aspectul.

Silviu Prigoană şi-a lăsat o barbă mare care îi schimbă total aspectul. El a fost surprins de fotoreporterii Click! într-o zonă centrală a Capitalei, respectiv pe B-dul Decebal, unde a petrecut aproximativ o oră în incinta unei bănci. După ce şi-a rezolvat problemele la sediul băncii, Prigoană a ieşit afară şi s-a îndreptat spre automobilul cu care venise.

2011- Silviu cu mustaţă şi Adriana, un cuplu fericit

Câţiva trecători au întors capul după el, neobişnuiţi cu noul aspect al bărbatului pe care îl cunoşteau! Omul de afaceri ne-a mărturirist că şi-a lăsat barbă din pricina unei boli dermatologice, de care încearcă să scape. "Am o eczemă pe gât, am fost la dermatolog şi de atunci mi-am lăsat barbă, ca să maschez bubiţele. Ar fi fost inestetic să las să-mi crească părul numai pe gât, astfel încât mi-am lăsat iar barbă", ne-a declarat Silviu Prigoană. În noiembrie anul trecut, miliardarul renunţase la barbă şi s-a tuns, însă şi-a păstrat mustaţa devenită marcă înregistrată.

Acesta îşi lăsase barbă în septembrie 2012. Tot atunci şi-a şocat colegii de la Parlament cu noul său look: o barbă mare şi un aspect aparent neglijent. Totul se întâmpla la ultimul scandal de divorţ de Adriana Bahmuţeanu. Însă, glumă sau nu, omul de afaceri a dat vina pe securitatea de pe un aeroport din Germania, care îi confiscase spuma de ras.

2012- Aşa arăta Prigoană în timpul divorţului

„Am fost plecat în Germania, iar securitatea din aeroport m-a obligat să-mi arunc spuma de ras. Am încercat să le explic că am nevoie de ea când aterizez. Nu a fost chip să mă înţeleg cu ei. Le-am spus că nu o să mă mai bărbieresc în semn de protest şi mă ţin de cuvânt. Nu pricep cum un om poate crea panică cu o spumă de ras sau cum poate să omoare pe cineva cu pasta de dinţi", afirma pe atunci Prigoană.

Bahmuţeanca îl vrea la puşcărie pe Prigoană. Ce a declanşat noul scandal

Mai multe