Fosta colegă a lui Carmen Brumă vrea să revină în televiziune! Uite ce emisiune ar putea să prezinte Adina Halas

14 februarie 2014 19:07   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a retras fin lumina reflectoarelor pentru a se deidca în întregime familiei, însă se pare că dorul de televiziune nu-i dă pace. Adina Hals Hugeanu ar putea să revină pe micile ecrane. Fosta colegă a lui Carmen Brumă s-a înscris la un concurs pentru a ocupa postul de viitoare a rubricii "horoscop" de la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

Mămica unui băieţel de doi ani şi patru luni, Adina Halas îşi doreşte să revină în televiziune. Blonda a văzut anunţul pus de producătorii matinalului de la Antena 1 şi nu a ezitat să trimită un cv.

"Prietena şi fosta mea colega Adina Halas vrea sa se faca «horoscopeasa» la Neatza. Cred că a lovit-o nostalgia trezitului de dimineaţă ( acum 11 ani noi două am făcut trei ani matinal de la 6.00-10.00 la Realitatea Tv). Are nevoie de voturi şi sper să o ajutaţi", a scris Carmen Brumă pe pagina ei oficială de Facebook, ca semn al susţinerii. 

Adina Halas a fost una dintre cele două asistente ale emisiunii Noaptea târziu cu Mircea Badea, difuzată în anul 2000 de Antena 1. Colega de platou a Adinei a fost Carmen Brumă, cea care acum îi este iubită lui Mircea Badea şi urmează să aducă pe lume un băieţel peste două luni. Emisiunea, cu o audienţă foarte bună şi realizată de Mircea Badea împreună cu prietenul lui, Oreste Teodorescu, a fost o rampă de lansare pentru cele două asistente.

Recent,Adina a vrut să se întoarcă în televiziune, tot în trustul din Băneasa. Ea s-a prezentat la un casting pentru emisiunea "Telefonul de la miezul nopţii",însă nu a trecuzt de selecţie, locul fiind ocupat de Vica Blochina.

Mai multe