Dana Săvuică, împunsături la adresa Biancăi Drăguşanu: «E o ironie care lasă un gust amar»

15 februarie 2014 9:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Săvuică a vrut să se bucure de vremea frumoasă, aşa că vineri a făcut o plimbare prin centrul Bucureştiului. În timp ce se afla la un semafor, vedeta l-a văzut pe actorul Mitică Popescu într-un autobuz.

Dana a împărtăşit povestea cu prietenii de pe Facebook şi a recunoscut că nu a fost surprinsă deloc şi că ar fi avut un şoc dacă vedea pe cineva gen Bianca Drăguşanu.

"Astăzi m-am hotărât sa iau o mica pauza de la birou. Am iesit afara ca sa mă bucur de vreme si mi-am căutat un loc linistit. Trecând prin Romana, oprind la semafor, m-am uitat la oamenii care stăteau in masini. Mi-a atras atentia un profil cunoscut al unui bărbat ce stătea in picioare, lângă soferul de autobuz. Era Mitica Popescu! Mi s-a părut atât de firesc acest lucru....nefiresc ar fi fost sa fie Bianca Dragusanu acolo, nu? Glumesc bineinteles...sa nu cumva sa credeti ca fac, Doamne fereste,vreo comparatie. E o ironie care lasa un gust amar pt.tot ceea ce se promovează azi la tv", a scris Dana pe Facebook.

Blonda şi-a găsit într-un final un loc unde să se bucure de soare, dar şi de o mică plăcere vinovată.

"Locul unde mi-am petrecut 5 minute linistite a fost in parc la Ateneul Roman. Doar eu, cativa indragostiti si vreo 2 porumbei. Si Da, acela e un Mc. Pe banca mea. Uneori, mănânc prostii. Dar mi-a mers la suflet si asta m-a făcut fericita. Ah, si mirosul zambilelor...care prevestea usor un început timid de primăvară..", a completat Dana.

Mai multe