Femeia cu barbă: «Nu mă mai rad! Cine mă vrea, să mă iubească aşa!»

16 februarie 2014 16:03   Actualitate
Ultima actualizare:

„Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?” şi oglinda îi răspunde britanicei Harnaam Kaur: “Tu, de când nu te mai bărbiereşti zilnic!”

Are 23 de ani şi este profesoară de engleză. De la 11 ani a început să îi crească păr pe faţă, pe piept şi pe braţe. De ruşine, tânăra Harnaam Kaur a pus mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare. Ea suferă de sindromul ovarului polichistic şi până recent a avut grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Recent, a aruncat lama de bărbierit la gunoi.

"Nu o să mă mai rad în viaţa mea! Mă simt mult mai feminină, mai sexy şi mai atrăgătoare de când sunt eu însămi. O să port tricouri cu mânecă scurtă şi decolteuri adânci fără să-mi fie ruşine că am ditamai plantaţia de păr. Cine mă vrea, să mă iubească aşa", a declarat "Femeia cu barbă" pentru "The Sun".

Harnaam predă la o şcoală din localitatea britanică Slough, din Berks şi zice că de Halloween s-a distrat de minune când i-au zis copiii să nu îşi pună mască pentru că ea e gata costumată. Harnaam se ia la întrecere în coafuri de barbă cu fratele ei Gurdeep, de 18 ani, care e foarte mândru de ea.

Click! spune

Sindromul ovarului polichistic e un dezechilibru hormonal care afectează ovulaţia normală. Femeile care suferă de acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Din cauza dezechilibrului hormonal, apare fenomenul pilozităţii excesive.

Mai multe