Prinţul William şi Kate Middleton, un cuplu de basm

16 februarie 2014 18:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut în studenție și au trecut împreună prin 13 ani tumultuoși, presărați cu despărțiri și împăcări. La început au fost prieteni, s-au îndrăgostit, s-au despărţit şi în final s-au căsătorit. Împreună formează cel mai iubit cuplu regal din lume şi de jumătate de an au devenit părinţii celui mai aşteptat prinţ din ultimii ani.

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, gurile rele spun că a fost mâna destinului. Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei l-a cucerit pe loc pe prinţ. Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să-i devină soţie era o admiratoare secretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul şi era îndrăgostită până peste cap de el încă din timpul liceului. Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să-i sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Curând, cei doi au început o relație, dar în perioada 2002-2007, William și Kate s-au despărțit de mai multe ori. S-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia. După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Pe 29 aprilie 2011, Kate şi William s-au căsătorit, Londra fiind invadată la propriu de milioane de oameni veniţi special pentru acest eveniment - descris ca „nunta secolului". Peste 2 miliarde de telespectatori au urmărit cel mai așteptat eveniment al anului și chiar al mileniului. Astfel, Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, iar Prințul William a primit titlul de Duce de Cambridge. La 3 decembrie 2012, cuplul regal a aflat că vor deveni părinţi. La 22 iulie 2013, Ducesa aducea pe lume un băiețel sănătos, de 3,8 kg, pe care urma să-l numească George Alexander Louis. Micuțul a devenit astfel al treilea urmaș în ordindea succesiunii, după bunicul Charles, şi tatăl William.

Mai multe