Liviu Vârciu revine în muzică! Uite cu cine va colabora şi ce alte planuri are

17 februarie 2014 6:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a hotărât să revină în muzică, după o lungă perioadă în care s-a ocupat de alte proiecte, printre care mai multe emisiuni şi un club.

Cântăreţul îşi va face propriul studio de înregistrări şi are de când să înfiinţeze şi o trupă, însă până atunci va colabora cu mai mulţi artişti, unui dintre ei fiind Pavel Stratan.

"Acum realizez studioul de înregistrări, mai durează vreo săptămână. Cred că se va numi «Studio Milk», îmi place cum sună. După ce termin studioul, am de gând să îmi fac şi o trupă. Deocamdată am o piesă cu Pavel Stratan, pe care o voi lansa, apoi mai am în plan şi alţi artişti cu care să colaborez", a mărturisit Liviu Vârciu pentru ziarulring.ro.

Cât despre club, Liviu a dezvăluit că l-a închis pentru că investea mult prea mult timp în el: "Am închis clubul de mult. Toată energia mea se ducea acolo, nu mă mai puteam concentra la altceva. Nu pot spune că a fost neprofitabil, nu am pierdut, dar nici nu am câştigat prea mult. Am încercat cam toate afacerile posibile. Încă nu pot să mă gândesc la altele, pentru că mai am doi ani de plătit rate la apartament şi la casa mamei mele. După ce termin, o să văd ce alte afaceri pot să mai fac".

Mai multe