Reacţia lui Victor Slav după ce Adrian Cristea a dezvăluit că a fost violent cu Bianca!

17 februarie 2014 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Atacat de Adrian Cristea, Victor Slav a răspuns acuzaţiilor de violenţă domenstică pe perioada în care a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu. Prezentatorul de la Meteo a declarat că este consternat de tot ceea ce se întâmplă şi şi-ar fi dorit să pună punct acestui scandal.

Victor Slav a făcut lumină după ce Adrian Cristea a declarat că prezentatorul a fost violent cu Bianca. După ce a declarat că totul i se pare un scenariu de film, soţul Biancăi Drăguşanu a subliniat că nu vrea să spună mai multe, deoarace nu este în măsură să comenteze. El a spus că a primit o educaţie bună şi nu vrea să arunce cu noroi, deşi alţii o fac.

"Nu am fost niciodată violent cu Bianca. Poate ar fi mai bine să o întrebaţi şi pe ea. Ea a spus lucrurile astea. Poate nu a fost destul de sinceră. Mă uit consternat la tot ceea ce se întâmplă.

Am vrut sa închid acest tăvălug sau acest uragan că nici nu ştiu cum să-i spun.

Am  zis că o să divorţez. Dacă Cristea vorbeste despre un contract, ar trebui să ştie, cum ştii şi tu de altfel, Cătălin, că acel contract nu trebuia să se termine cu o căsătorie.

Nu i-am prins împreună. Am văzut că ea a ieşit cu maşina din zona în care stă el. Cristea are impresia că ştie adevărul. Adevărul nu este în niciun caz la el", a spus Victor Slav la emisiunea "La Măruţă"

Mai multe