FOTO EXCLUSIV Mutu, chef cu şpriţ şi manele până la 7 dimineaţa

17 februarie 2014 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

După muncă, vine şi timpul pentru distracţie. Ideea a aplicat-o Adi Mutu, care şi-a făcut de cap până în zorii zilei, la puţin timp după ce a revenit din cantonament. Atacantul Petrolului s-a şpriţuit bine alături de prietenii săi şi de Vica Blochina, cea care pare să fie o prezenţă constantă în viaţa „Briliantului”.

Zeci de antrenamente, şedinţe tehnice, meciuri. De asta a avut parte în ultima lună Adi Mutu. Perioada cantonamentelor s-a terminat, fotbaliştii au primit câteva zile libere, iar atacantul Petrolului a profitat la maximum.

Iată-l pe Adi Mutu, în vervă, la masă cu prietenii lui, în primul restaurant unde şi-a început seara

Vica Blochina şi o tânără brunetă ies de la chef

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini inedite de la noaptea de pomină pe care „vârful" naţionalei a avut-o duminică. Şi n-a fost singur, ci alături de Vica Blochina şi un grup restrâns de prieteni.

Concret, Mutu a ieşit să ia cina la restaurantul Isoletta din Herăstrău puţin după ora 22.00. După ce a ajuns i s-a alăturat şi Vica - am putea spune febleţea lui, având în vedere că la cele mai recente ieşiri „Briliantul" a avut-o alături pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă - dar şi o altă domnişoară. Cina s-a prelungit, astfel că în jurul orei 12.00 în restaurant nu mai rămăseseră decât Mutu şi prietenii lui.

Unul dintre prietenii lui Adi Mutu a dansat pe masă!

Discuţiile s-au animat, unul dintre amicii de pahar ai atacantului s-a dezlănţuit la un dans cocoţat pe un scaun, iar toată lumea părea că se simte bine. Unul dintre chelneri a fost trimis după ţigări, semn că şpriţul fără tutun nu mergea cum trebuie.

De dimineaţă, un prieten a luat maşina şi l-a scos pe Mutu prin spate

În jurul orei 2.00, domnişoara de la masa lui Adi a plecat, iar după jumătate de oră au făcut-o şi Mutu, Vica şi amicii. Blondina a mers alături de un prieten, iar „Briliantul" a părăsit localul însoţit de ceilalţi doi amici.

Petrecerea a continuat cu spriţuri la un restaurant cu manele

Tulburat vizibil de alcoolul consumat, Mutu n-avea chef de mers acasă, aşa că distracţia s-a mutat într-o altă cârciumă. Până să ajungă la Hanul Drumeţului, Mutu a prins momentul la un semafor şi a „sărit" în maşina Vicăi, avându-i pe prieteni în urmă. Au ajuns la localul cu muzică lăutărească în jurul orei 3.00, dar Vica n-a coborât, l-a lăsat pe fotbalist în faţa restaurantului, apoi a dispărut în noapte.

Mutu a continuat cheful alături de amici până după ora 6.00 dimineaţa, când prietenii lui au dat stingerea. Pentru că era extrem de alcoolizat, aceştia au tras maşina cu care veniseră pe o alee şi l-au scos pe jucător pe uşa din spate.

În ciuda ieşirilor nocturne, Adi Mutu are o viaţă de familie liniştită. Este însurat cu o brunetă sexy, Consuelo, care i-a dăruit două fete: Adriana şi Maya. Adi mai are un băiat, Mario, din mariajul anterior, cu Alexandra Dinu. Familia lui Mutu urmează să vină în România şi să se mute aici pentru a fi alături de „Briliant", care a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti.

EXCLUSIV Mutu, dedicaţii pentru Vica lui Piţi până la 4 dimineaţa

EXCLUSIV! Marica şi Mutu, colegi de pahar cu Van Persie şi Afellay!

Mai multe