FOTO Mâţa asta are în cont 1.000.000 $!

17 februarie 2014 18:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Are agent, bodyguarzi şi chiar un avocat personal! Mâţa morocănoasă este o vedetă cunoscută în întreaga lume şi are deja în cont peste un milion de dolari (3,2 milioane lei). Însă a rămas la fel de încruntată!

Are o carte de mare succes, este eroină de film şi un întreg imperiu comercial ce cuprinde mâncare, cafea, calendare, căni, tricouri, felicitări, magneţi de frigider, jucării cu chipul său! Născută la 4 aprilie 2012, "Pisica morocănoasă" se numeşte de fapt Tardar Sauce şi a devenit o celebritate pe Internet datorită mutriţei ei speciale care o face să arate tot timpul încruntată.

A lansat păpuşi „morocănoase”

Totul a pornit de la o singură fotografie a acesteia, postată de stăpâna sa, Tabatha Bundesen la 22 septembrie 2012.

Poza a fost văzută de 1,5 milioane de oameni în 36 de ore. Bundesen spune că felina arată mereu morocănoasă din cauza faptului că suferă de nanism felin, afecţiune ce i-a provocat mutaţii genetice, modificându-i înfăţişarea (n.r. picioare scurte, aspect de animal încruntat).

Face şedinţe foto

După ce a obţinut pe Facebook 3 milioane de like-uri, Mâţa morocănoasă a apărut pe prima pagină în ziare de prestigiu, cum ar fi "The Wall Street Journal". Apoi a început nebunia! Toată lumea ar vrea s-o vadă şi s-o mângâie.

Din ce a făcut averea

- Şedinţe foto- Cartea "Grumpy Cat: A Grumpy Book", bestseller- Film Disney- Tricouri - Felicitări- Calendare- Hrană pentru pisici- Căni- Jucării

Mai multe