Blonda lui Iri, expertă şi la bărbaţi, şi la varză cu costiţă

18 februarie 2014 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Noaptea divă, ziua gospodină! Iată că Mariana Roşca transpiră şi în bucătărie, nu doar în pat, blondina fiind surprinsă de fotoreporterii Click! cumpărând de-ale gurii dintr-o piaţă volantă.

Cine ar fi crezut că devoratoarea de bărbaţi, Mariana Roşca (34 de ani), îşi petrece Ziua Îndrăgostiţilor cumpărând afumătură din piaţă? Blonda, care a devenit cunoscută după ce Irinel Columbeanu a sărutat-o la subraţ într-un club, a ieşit vineri la piaţa volantă din zona Nerva Traian, reuşind să atragă toate privirile datorită colanţilor care i s-au mulat obraznic pe fund.

Mariana a dat 30 de lei pe o bucată de piept de porc, cumpărată direct de la producător

Un vânzător a ademenit-o cu un ghiveci de flori

La plecare, Mariana părea satisfăcută şi nerăbdătoare să gătească

A cărat şi nişte colete de Ziua Îndrăgostiţilor

Blonda a venit la piaţă cu o limuzină de 50.000 €

A stat la o bârfă cu bătrânicile care vindeau usturoi şi care au recunoscut-o de la televizor, le-a zâmbit celor care au salutat-o, a degustat produse tradiţionale româneşti şi, în cele din urmă, a plecat acasă cu mâncare, fructe şi două bidoane cu suc natural de mere. Contactată de Click!, Mariana Roşca ne-a spus ce a gătit, dar ne-a dat şi reţeta.

„Am cumpărat piept de porc crud afumat, am dat vreo 30 de lei pe el. Îmi trebuia pentru o mâncare cu varză dulce. Mi-a ieşit senzaţional, am pus suc de roşii, foi de dafin, mărar, sare, piper şi, bineînţeles, pieptul de porc", ne-a declarat blondina. La plecare, Mariana a atras toate privirile şi datorită bolidului de lux cu care venise la piaţă, un Mercedes clasa S, de 50.000 de euro.

Mariana Roşca: «Nu sunt nimfomană» Cum explică ea «foamea» nestăvilită de sex

Mariana Roşca n-are limite: ce i-a făcut unui iepure, de «dragul» lui Vârciu

Mariana Roşca a avut o relaţie sexuală cu Adrian Cristea! Dezvăluiri despre virilitatea fotbalistului: «Obiectul muncii e...»

Mai multe