Cristea are regrete? Cum îl «consolează» o fostă iubită

18 februarie 2014 20:00   Actualitate
Ultima actualizare:

A spus partea lui de adevăr după escapada de la Paris cu Bianca şi a venit şi cu dovezi. Adrian Cristea s-a ales doar cu resentimente după intervenţia de luni de la tv. În încercarea de a o proteja pe Bianca Drăguşanu, fosta lui iubită, şi a-l denigra pe Victor Slav, fotbalistul a rămas tot cu buza umflată.

Ca să-şi spele păcatele, la o zi după apariţia tv, care a făcut-o pe Bianca să explodeze şi să nu-şi mai dorească să audă nici măcar numele lui, Adrian Cristea a postat pe pagina lui de socializare o melodie (Hurts- Confide in me) prin care parcă îi cere fostei iubite să nu-şi piardă încrederea în el.

Dacă Bianca a rămas indiferentă, una dintre fostele sale cuceriri nu a trecut cu vederea scandalul în care a intrat fotbalistul. Actriţa Raluca Macovei, cea care i-a fost iubită doar câteva luni, i-a dedicat o altă piesă, alt gen muzical, "Orice om are o poveste", dar la fel de tristă şi cântată de Florin Salam.

Raluca Macovei

"Îmi pare rău că treceţi prin asta..Trust in u (n.r. am încredere în tine)... A.C", a scris Raluca Macovei pe pagina ei de Facebook.

Mai multe