Băiatul lui Marcel Toader s-a accidentat grav la piciorul stâng

18 februarie 2014 18:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe terenul de rugby, Marcel Toader (51 de ani) a avut o viaţă plină de accidente. Nu mai puţin de nouă intervenţii grave, dintre care două la claviculă, hernie de disc, ligamente încrucişate sau fractură de mandibulă, i-au pus în pericol cariera.

Acum, acesta suferă pentru băiatul lui. În vârstă de 17 ani, Maximilian Toader e component al echipei de rugby la Steaua, însă, din păcate, acum două săptămâni şi-a rupt piciorul stâng. În cadrul unui antrenament, puştiul a alunecat pe pământul umed, piciorul i s-a făcut pârghie şi s-a trezit cu ligamentul încrucişat şi cu meniscul fracturat.

Maximilian joacă rugby la Steaua Bucureşti

Abia după ce a făcut un RMN, medicul i-a pus diagnosticul corect şi l-a programat pentru operaţie. Luni, băiatul lui Marcel Toader a fost operat la Spitalul Sf. Ioan, de medicul Doru Filipescu, iar acum trebuie să stea departe de teren şase luni.

„Operaţia a durat trei ore şi a fost un succes. Iniţial, am vrut să-l duc pe Max la Bologna să-l operez, dar domnul doctor foloseşte aceeaşi tehnică, aşa că l-am aşeptat. Urmează o perioadă de recuperare de şase luni şi va purta cârje", a declarat afaceristul, pentru Click!

EXCLUSIV! Iubita lui Marcel Toader, făcută praf de fostul soţ

Mai multe