Adina Buzatu l-a îmbrăcat pe Nicolas Cage «din ochi»: «Nu l-am văzut înainte, dar toate hainele i s-au potrivit»

19 februarie 2014 8:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Adina Buzatu (37 ani) a dat lovitura. Stilista este renumită pentru ţinutele elegante ale multor domni de pe la noi şi nu a stat pe ganduri când a venit vorba de celebrul Nicolas Cage.

Actorul în vârstă de 50 ani se află din nou in România pentru filmările producţiei "The Dying of the Light" , la Castel Film.Actorul a avut nevoie de o garderobă specială pentru rolul pe care îl interpretează.

Creatoarea a avut misiunea de a-i găsi ţinutele potrivite pentru toată durata şederii lui, inspirându-se din fotografii şi după detaliile Oanei Păunescu,cea care a venit cu propunerea de colaborare între artistă şi actor.

"Nu l-am văzut înainte, dar toate informaţiile primite de la Oana Păunescu m-au ajutat să îmi construiesc nişte repere. Sigur că m-a ajutat şi aspectul lui fizic (e un bărbat înalt, bine făcut, lat în umeri), ceea ce m-a determinat să mă îndrept spre brandurile nordice, care sunt adecvate bărbaţilor cu o astfel de constituţie impozantă", povesteşte Adina.

Nicolas Cage s-a declarat încântat de ţinutele realizate de stilistă.

"Am avut o satisfacţie imensă când am văzut că i se potrivesc toate şi că este foarte încântat de ele. Deşi are o reputaţie de persoană dură şi exigentă, i s-a luminat faţa când a probat hainele şi mi-a mărturisit că îi plac mult. De altfel, a spus că, dacă va participa la vreun eveniment pe durata şederii lui în România, va veni să se îmbrace tot de la noi", a declarat Adina Buzatu pentru www.ziarulring.ro.

Adina Buzatu este specializată în vestimentaţie masculină şi deţine două magazine Trends by Adina Buzatu.

Mai multe