EXCLUSIV FOTO Gospodina Lavinia face piaţa pentru Ştefan Bănică jr.

19 februarie 2014 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Lavinia Pârva (29 de ani) a devenit o adevărată gospodină! De când locuieşte cu Ştefan Bănică jr. (46 de ani), bruneta găteşte, face piaţa şi deja îşi asumă rolul de viitoare nevastă. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă cu plasele burduşite de cumpărături.

„Zâna" e istorie! Încet, dar sigur, Lavinia Pârva şi-a marcat teritoriul. După ce a stat ceva vreme „în umbră", sosia mai tânără a Andreei Marin a reuşit în sfârşit să se transforme în iubita oficială a cântăreţului, dar să se şi mute în casa acestuia.

Şi la cum decurg lucrurile, în curând şi-ar putea revendica şi mult-râvnitul nume de „Bănică jr.", adjudecat până acum doar de celebrele dive Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, actuală Ozturk.

Bruneta şi-a cărat bagajele din garsoniera în care dormea singurică în urmă cu mai bine de două luni şi s-a mutat în vila cântăreţului din cartierul Tei.

Odată cu mutarea au venit la pachet şi sarcinile de gospodină, iar Lavinia şi-a luat rolul în serios în noua casă.

Lavinia a coborât din maşină vorbind la telefon

Iubita lui Bănică a stat mult pe gânduri până a cumpărat salată

E ştiut faptul că bruneta adoră să-l răsfeţe pe Bănică cu mâncăruri gătite de ea, aşa că atunci când nu cântă despre „zâne", Lavinia face piaţa şi alege numai ce-i mai bun şi sănătos pentru iubitul ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o marţi pe brunetă la un supermarket din apropierea casei.

Cântăreaţa a cumpărat şi ceva fructe şi legume

Cu o ţinută primăvăratică şi sexy, Lavinia a atras toate privirile. Iubita lui Bănică a purtat o geacă scurtă de piele şi o pereche de colanţi, nu a renunţat la tocuri, iar piesa de rezistenţă a fost poşeta marca Gucci. Nu a mers cu lista de cumpărături în mână, însă la fiecare produs a zăbovit minute bune în faţa raftului. A citit cu atenţie ingredientele şi s-a asigurat că alege doar produse naturale şi sănătoase.

A ieşit cu două sacoşe pline, ca o gospodină adevărată

Cel mai mult a petrecut la raionul de lactate şi brânzeturi, unde a ales iaurturi cu fructe, dar şi câteva prăjiturele din lapte „sărace" în calorii, că doar silueta subţire cu sacrificii se ţine. În coşul de cumpărături şi-au făcut loc şi fructele, dar şi câteva pungi de salată.

Acasă la Bănică, a intrat direct cu maşina în garaj şi a închis poarta cu telecomanda

Comodă, bruneta a luat salata gata făcută, deşi raionul de legume era plin de varză şi de morcovi. După ce şi-a încărcat plasele cu bunătăţi, bruneta s-a văzut nevoită să le şi care până la maşină. La ieşire a schimbat câteva vorbe cu paznicii magazinului, după care a îndesat cumpărăturile în maşină şi-a demarat în trombă. Acasă, o aştepta cântăreţul pregătit pentru un nou răsfăţ culinar.

În septembrie 2011, Click! prezenta în exclusivitate fotografii cu Ştefan Bănică jr. şi Lavinia Pârva, fosta componentă a trupei Spicy, care petrecuse trei ore în apartamentul cântăreţului.

La vremea respectivă, cei doi au negat aventura, iar Andreea Marin a fost alături de soţul ei, criticând aspru presa. În ianuarie 2013, cei doi au divorţat. În 3 septembrie 2013, Bănică şi Lavinia au fost surprinşi ţinându-se de mână de paparazzii revistei "Ciao" pe străzile din Capitală. La scurt timp, Ştefan a recunoscut că este implicat într-o relaţie cu Lavinia, dar că nu ea ar fi motivul pentru care a divorţat de Andreea.

La începutul anului 2013, Andreea Marin (39 de ani) şi Ştefan Bănică jr. au depus actele de divorţ şi au luat-o pe drumuri separate. Divorţul a lăsat urme pe trupul divei, care a început să se îngraşe.

„Povestea mea de dragoste cu natura a început cu adevărat cu un an în urmă, când m-am aflat într-un serios blocaj emoţional, dar şi într-un dezechilibru din care nu găseam ieşire, corpul meu nu mai răspundea stimulilor obişnuiţi", a scris recent Andreea pe pagina de Facebook, recunoscând că a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus. Prezentatoarea, care şi-a refăcut viaţa alături de turcul Tuncay (28 de ani), a revenit la silueta de vis după ce a început să facă sport şi să ţină cure de detoxifiere şi slăbire.

Aşa i-a furat minţile lui Ştefan Bănică? Cum s-a fotografiat Lavinia Pârva

Lavinia Pârva spune tot despre mariaj. Ce planuri are pentru 2014

EXCLUSIV Lavinia Pârva, la cumpărături cu faţa umflată

Mai multe