Asta e chiar culmea! Bianca îl pune pe tatăl ei să o împace cu Victor!

20 februarie 2014 23:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Eu sunt cea mai proastă din ecuația asta", a spus Bianca, atunci când a fost întrebată de un telespectator cine este mai prost dintre Adrian Cristea, fostul ei iubit și amant, și Victor Slav, viitorul ei fost soț. „Crezi că Victor o mai iubește pe Anda?", a fost întrebată în continuare Bianca, iar roșcata a răspuns: „Nu am simțit".

Pe de altă parte, Bianca nici nu mai are speranța împăcării. „Cred că Victor nu face parte din categoria oamenilor care o să mă ierte vreodată"

Chiar dacă e conștientă că nu mai are un viitor lângă Victor, Bianca nu vrea să se întoarcă nici la Cristea.

Eu nu m-am regăsit lângă acel om (Cristea, n.r.), nu am putut să mă întorc într-un trecut. În momentul de față nu mă mai întorc niciunde, e clar că încep un nou capitol al vieții mele. Încerc să mă resemnez, eu nu depind de nimeni, am înțeles că el nu mă poate ierta", a spus Bianca.

Consider că în momentul de față sunt ca o rochie pătată de cafea, care nu iese la nici o spălare. Cred că orgoliul și demnitatea lui nu mai pot fi spălate. Eu cred că mă iubește, dar se desparte de mine din orgoliu", a mai spus ea, referindu-se la prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV.

Impresionat de cât de mult suferă fiica sa, tatăl Biancăi, invitat și el în platou, a spus că ar face orice să-i împace pe ea și pe Victor.

Vreau să vorbesc cu el, dacă iubești cu adevărat mai și poți ierta. Până la urmă nu trăim noi cu ei, e viața lor. Eu și cuscrul n-am mai vorbit, dar ne înțelegem foarte bine dacă ne întâlnim", a spus Jimmi Drăgușanu.

Ce va face Bianca de acum înainte? Ce planuri are pentru viitorul apropiat?

De ziua mea urmează să divorțez... Consider că am nevoie de o pauză mare, însă nu pot pentru că trebuie să trăiesc de pe urma hainelor pe care le fac", a spus roșcata. Vedeta a explicat și ce se va întâmpla cu contractul și emisiunea pe care trebuia să le aibă la Antena Stars: „Nu a existat un contract valabil, pentru că nu a existat obiectul muncii".

Mai multe