Oana Roman, prima declaraţie după naştere: «Au fost două premiere în viaţa mea azi»

21 februarie 2014 15:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Roman a devenit vineri mămică pentru prima oară. Fiica lui Petre Roman a născut prin cezariană o fetiţă, pe Maria Izabela,

Oana a vorbit despre experienţa prin care a trecut şi despre modul în care au decurs orele de după naştere pentru reporterii emisiunii "La Măruţă". De pe patul de spital, vedeta a recunoscut că a plâns şi că e foarte mândră de fiica ei.

"Am reuşit să o alăptez pe cea mică. Nu a mâncat cât a trebuit, îi mai dau un supliment, dar a supt. Mă simt bine, a trecut anestezia. A fost un moment pe care nu pot să îl descriu, e greu de exprimat în cuvinte. Am văzut-o imediat cum a plâns, a tras un urlet foarte hotărât. Primul care a luat-o în braţe după a fost tatăl ei. Toată lumea a avut mare grijă de mine. Au fost două premiere în viaţa mea azi, primul copil şi prima operaţie. Am plâns, e normal să te emoţionezi. Cea mică seamănă cu tatăl ei, e şi cuminte şi calmă ca tatăl ei. E singura care doar a dormit şi a mâncat, mi-au spus doamnele de aici. Bunicul l-a sunat pe Marius, vine imediat după ce aterizează mâine, e în China", a spus Oana la emisiunea "La Măruţă". 

FOTO Prima imagine cu fetiţa Oanei Roman: «E ca o păpuşă Barbie»

Cu ochii în lacrimi după naşterea unei nepoate mult dorite, Mioara Roman a intervenit şi ea din platou: "E momentul cel mai important din familia noastră, după 89".

Mai multe