FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, crize de nervi două ore la telefon

21 februarie 2014 16:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Tensiunile pe care Andreea Marin le-a trăit pe plan profesional în ultima vreme se reflectă şi în viaţa ei de zi cu zi. Faptul că vedeta şi-a reziliat contractul cu TVR, pe motiv că instituţia pentru care a lucrat nu şi-a respectat obligaţiile contractuale, a indispus-o foarte mult, astfel că cei din jur au observat că Andreea a devenit ţâfnoasă, chiar şi la telefon.

Andreei Marin îi merge bine pe plan sentimental, însă pe plan profesional nu se poate spune acelaşi lucru. Cu toate că a revenit pe sticlă la TVR 1, după ani de absenţă, toamna anului trecut, lucrurile nu au mers atât de bine pentru "zână".

În ciuda faptului că-şi prelungise până în vară contractul cu TVR, ea a hotărât să renunţe la emisiune din motive întemeiate.

După-amiaza a început liniştit, Andreea şi soţul ei mergând la un restaurant din Dorobanţi

Andreea Marin a mărturisit în urmă cu o săptămână că nici ea şi nici membrii echipei de la emisiunea „Preţuieşte viaţa" nu şi-au încasat salariile cuvenite timp de mai multe luni. Acest lucru a deranjat-o pe Andreea, care pur şi simplu nu îşi mai poate stăpâni nervii.

Joi, se pare că ea a avut un sfârşit de zi foarte agitat. Vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în jurul orei 16.20, în zona Dorobanţi, la volanul automobilului ei, unde şi-a făcut apariţia pentru a lua masa alături de soţul ei la un restaurant de fiţe.

Şi turcul Tuncay a venit cu maşina lui pe care a parcat-o puţin mai departe de restaurant. După ce au mâncat o prăjitură, cei doi soţi au plecat separat, fiecare cu maşina lui, Andreea călcând destul de tare pedala de acceleraţie.

Zâna s-a urcat apoi în maşină şi a pornit spre casă, dar s-a răzgândit şi a ajuns la mall

Până la urmă, Tuncay a ajuns-o pe aceasta în zona Nordului, iar el a făcut dreapta spre Pipera, probabil îndreptându-se către vila divei. După ce s-a despărţit de Tuncay, "Zâna" a pus mâna pe telefon furioasă şi a vorbit aproape două ore, momente în care a făcut adevărate crize de nervi.

În tot acest timp ea a stat în automobilul ei, parcat într-o zonă mai retrasă a mall-ului din Băneasa, pentru a-şi vărsa focul, în speranţa că nu o vede nimeni.

Se pare că vedeta a ajuns la capătul puterilor, neînţelegerile cu TVR deranjând-o peste măsură. În cazul în care vedeta nu va putea recupera salariile colegilor ei, Andreea va da în judecată postul public, ne-au spus surse din anturajul vedetei.

Anul trecut "Zâna" avea un buget de 23.000 euro pentru fiecare ediţie a emisiunii "Preţuieşte viaţa", ea negociind 18.000 euro per ediţie sezonul de primăvară. Surse din TVR spun că bugetul a fost redus la 20.000 euro pentru patru ediţii, ceea ce a înfuriat-o pe "zână", cu atât mai mult cu cât s-a străduit să atragă sponsori şi să facă economii.

Actorul Mitică Popescu, cu care Andreea Marin a fost colegă la TVR, a vorbit foarte "acid" despre acest scandal. "Mă mir că doamna Andreea Marin se plânge că nu şi-a încasat salariul. Doamna are o colaborare foarte veche cu TVR şi trebuia să ştie că mai întâi sunt plătiţi salariaţii şi apoi colaboratorii. Dar ce să-i faci, este normal când divorţezi să vorbeşti urât de fostul/ fosta. E omeneşte, nu?! Oricum, nu o plâng eu pe dânsa. E peste tot... Mi-e frică să dau drumul aragazului că mă gândesc să nu apară şi de acolo", a declarat, pentru wowbiz.ro, prezentatorul emisiunii "D'ale lui Mitică" de la TVR.

Andreea Marin și Tuncay la prima ceartă!

Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR

Mai multe