EXCLUSIV Mariana Moculescu şochează: «Îmi plac femeile, singurul bărbat pe care l-am iubit a fost...»

22 februarie 2014 8:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Când crezi că nu mai are nimic cu care să te uimească, Mariana Moculescu umblă la sertarul cu amintiri. Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, care nu s-a ferit nicodată să dea detalii picante din dormitorul ei, face noi dezvăluiri. Ea se află de câteva luni în Austria unde îşi câştigă existenţa din videochat. Actriţa a povestit pentru Click! care este adevărata ei orientare sexuală.

Implicată în tot felul de scandaluri cu bărbaţi cu nume sonore din peisajul monden, Mariana Moculescu s-a hotărât să dea cărţile pe faţă. Actriţa, care recunoaşte fără să-i fie ruşine că îşi câştigă pâinea din videochat, a dezvăluit pentru Click! că nu a fost interesată niciodată cu adevărat să aibă relaţii cu bărbaţi. Dezamăgită de reprezentanţii sexului puternic, Mariana nu a stat prea mult să plângă pe la colţuri, ci s-a reorientat.

"Nu m-au atras niciodată bărbaţii. A fost doar o joacă de-a mea... Cu unul m-am simţit într-adevăr femeie şi a fost protecţia mea împotriva duşmanilor de Moculescu, Marian Niculescu.

Cum a luat calea televiziunilor şi a devenit cunoscut, cum s-a schimbat ceva în el. Îmi recunosc vina, pentru că trebuia să protejez acea dragoste şi prietenie", ne-a spus Mariana Moculescu.

Marian Niculescu este cel de-al doilea soţ al Marianei Moculescu. Cei doi şi-au jurat credinţă veşnică în 2006, dar au divorţat un an mai târziu.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Mariana Moculescu, idilă cu Adrian Enache! Fosta soţie a compozitorului şi-a pierdut virginitatea cu artistul?

EXCLUSIV! Mariana Moculescu, în genunchi în fața fostului soț! «L-a implorat să o ajute!»

Mai multe