Calul Levante a făcut senzaţie la «Românii au talent»

22 februarie 2014 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

O vedetă de la Hollywood a urcat vineri seara pe scena de la “Românii au talent”. Un “actor” obişnuit deja cu lumina reflectoarelor, care a apărut în mai multe filme, printre care şi “Cold Mountain”. Este vorba de Levante, un armăsar pe cât de frumos, pe atât de cuminte şi de deştept.

Calul a fost adus de stăpânul său, Valentin Vasilescu, un renumit cascador şi actor. De ce au venit? "De plictiseală", a spus cascadorul şi s-a apucat să arate cum decurge o lecţie de călărie.

Alături de asistentul lui, Valentin a reuşit să amuze copios întreaga sală, iar Levante i-a ajutat din plin. La un moment dat s-a prăbuşit cu copitele în sus, făcând pe mortu'. "Încercaţi cu respiraţie gură la gură, uneori funcţionează", i-a sfătuit Mihai Petre.

Asistentul lui Vasilescu ar fi încercat, dar mirosul animalului l-a dat pe spate. "E mort de cel puţin o lună", a glumit acesta. Înţelegător şi cuminte, calul s-a conformat tuturor năzbâtiilor puse la cale de concurenţi, iar juriul le-a acordat trei "da" şi i-a trimis în etapa următoare.

Seara a continuat cu multe momente impresionante şi talente unice. Comedianţi, păpuşari, fachiri, dansatori şi cântăreţi şi-au pus abilităţile şi creativitatea la contribuţie, iar rezultatul a fost unul de zile mari.

Andra a fost îngrozită de un anaconda uriaş, Mihai Petre a demonstrat că este un adevărat microbist, iar Bartoş şi Smiley au fost puşi pe şotii: au spart nuci cu pumnii, au avut parte de masaj, au retrăit meciul de fotbal România-Argentina, ba chiar au făcut şi puţin sport pe banda de alergare.

Valentin Vasilescu e unul dintre cei mai căutaţi profesionişti în domeniul cascadoriei de film, încercând tot ce se putea în domeniu, de la sărituri de pe clădiri până la trecut prin flăcări. A ales până la urmă să lucreze cu animalele pentru că a simţit că aici există o deficienţă.

Mai multe