Kelly Preston a renunţat la divorţ din dragoste pentru John Travolta

22 februarie 2014 21:07   Actualitate
Ultima actualizare:

A suferit cele mai urâte umilinţe, după ce împotriva soţului său au apărut mai multe plângeri din partea unor bărbaţi care susţin că i-a abuzat sexual, însă actriţa Kelly Preston (51 de ani) nu renunţă la actorul John Travolta (59 de ani).

A vrut să se despartă de el, la un moment dat, dar a anulat în scurt timp cererea de divorţ, în iunie 2013.

"Kelly a renunţat la divorţ după ce John a acceptat să urmeze toate regulile ei", a dezvăluit un prieten al cuplului. "După câte umilinţe a îndurat, din cauza aberaţiilor lui sexuale, se teme că divorţul i-ar aduce şi mai multe umilinţe, pentru ea şi copii".

După ce cei doi au pierdut un copil suferind de autism, pe Jett, care a murit în 2009, la 17 ani, Kelly i-a pus condiţia lui John să-i mai facă un copil, ceea ce s-a întâmplat. Ea a adus pe lume un băieţel, numit Benjamin, născut în 2010. Cuplul Travolta-Preston mai are o fetiţă, Ella Bleu, în vârstă de 13 ani.

Ea impune regulile în cuplu

La sfatul celei mai bune prietene, Kirstie Alley, cuplul a început să participe la şedinţe de consiliere conjugală. Aşa au reuşit să treacă peste toate neînţelegerile. Kelly vrea să-l ierte pe John, însă nu uită ce i-a făcut şi i-a cerut să nu îi mai iasă din cuvânt, dacă vrea să nu divorţeze. Preston l-a cunoscut pe Travolta în timp ce turnau împreună pentru filmul "The Experts" în 1987. Ei s-au căsătorit la Hotel de Crillon din Paris la 5 septembrie 1991.

O a doua ceremonie de căsătorie au avut-o la Daytona Beach, Florida, la 12 septembrie 1991. Kelly Preston a mai fost căsătorită cu actorul Kevin Gage între 1985-1987. Ea a mai avut relaţii amoroase cu George Clooney şi Charlie Sheen. John Travolta a mai avut o relaţie cu actriţa Diana Hyland care a murit în 1977 de cancer la sân.

Mai multe